Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tietoturvan ja tietosuojan toteutuminen yrityksen arjessa

13.12.2018 klo 08:30 - 10:00

Tervetuloa Fiarone Oy:n ja Turun kauppakamarin järjestämään aamukahvitilaisuuteen 13.12. klo 8:30-10:00. Tilaisuus järjestetään Fiarone Oy:n tiloissa osoitteessa Rieskalähteentie 57, 20300 Turku.

Fiarone Oy on Turkulainen reilu 20 henkeä työllistävä tietoturvaan ja tietosuojaan erikoistunut asiantuntijatalo, joka palvelee kymmeniä suomalaisia ja eurooppalaisia yrityksiä useilta eri toimialoilta. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm tietoturvatestaus, tietosuojavastaavan tehtävät, tekniset tietoturvan valvontaan liittyvät ratkaisut sekä ympärivuorokautinen korkean turvallisuuden tietoturvavalvomo.

Tilaisuuden ohjelma

Tietosuojan toteutuminen yrityksen arjessa – Partner, Tero Onttonen

Tero vastaa Fiaronen Helsingin palvelutoiminnasta, sekä toimii usean eri yrityksen tietosuojavastaavan tehtävissä. Hänellä on yli parinkymmenen vuoden kokemus ICT ratkaisuista, teknisestä tietoturvasta sekä liiketoiminnan tietosuojan toteuttamisesta. Puheenvuoron aikana mietitään, mikä on tietosuojan sopiva taso yrityksen liiketoiminnassa ja mitä käytännön esimerkkejä eri yrityksistä on jäänyt matkan varrella taskuun.

 

 

 

 

Teknisen tietoturvan monet ulottuvuudet – Toimitusjohtaja, Markus Alkio

Markus on toiminut tietoturvan parissa noin 20 vuotta ja on erikoistunut suojaukseen, havainnointiin sekä käytännön toteutuksiin. Hän on toiminut auditoijana erilaisissa ympäristöissä eri maissa ja kulttuureissa. Tietoturvaa voi toteuttaa monella eri tavalla, mutta miten määritellään yritykselle sopiva taso, joka tukee liiketoimintaa, eikä aiheuta tarpeettomia ylilyöntejä?

Tervetuloa nauttimaan kahvista ja hyvistä puheenvuoroista!

 

Tiedot

Päivämäärä:
13.12.2018
Aika:
08:30 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Fiarone Oy
Rieskalähteentie 57
Turku, 20300
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy