Tilinpäätös, veroilmoitus ja verotuksen toimittaminen

24.1.2019 klo 09:00 - 16:00

Tulojen, menojen, varallisuuden ja tulolähteiden käsittelyn erot kirjanpidossa ja verotuksessa ovat joissakin tapauksissa merkittäviä. Jo kirjanpitoa tehtäessä on otettava huomioon tilinpäätökseen ja verotukseen vaikuttavat asiat. Verotusmenettelyt ovat myös uudistuneet.

Tilinpäätöksen valmistuttua käsittelemme osakeyhtiön verotettavan tulon laskemista ja veroilmoituksen täyttämisen ongelmakohtia. Veroilmoitusta käydään läpi todellisten lukujen kanssa esimerkkiyritystä käyttäen. Verotusmenettely on muuttunut ja koulutuksessa käydään läpi uutta verotusmenettelyä. Verotusmenettelyä seuraamme uusien säännösten mukaisesti verotuksen päättymiseen saakka. Myös mahdolliset muutoksenhaut ja verotuksen oikaisut otetaan käsittelyyn päivän aikana.

Kouluttajana toimii veroasiantuntija Jukka Koivumäki Helsingin seudun kauppakamarista. Jukka saa erinomaista palautetta paitsi asiantuntijuudestaan, myös huumorintajustaan. Jukan koulutuksissa on mukavaa.

klo 8.45-9      llmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9

– Käytännön kirjanpidossa huomioitavat verosäännökset
– Tilinpäätöksen laatiminen
– Tuloslaskelman erät veroilmoituksessa
– Tase-erät kirjanpidossa ja verotuksessa
– Verotettavan tulon laskelma
– 6B-lomake ja yleisimmät liitelomakkeet
– Verotuksen toimittaminen uusien säännösten mukaisesti

klo 16             Koulutus päättyy (lounas klo 12, iltapäiväkahvi klo 14.15)

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 370 € + alv 24 %, normaalihinta 540 € +alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: to 17.1.2019 mennessä

24.1.2019