Tulorekisteri käyttöön 2019 – mikä muuttuu?

Tulorekisteri muuttaa palkanmaksun ilmoitusmenettelyjä 2019. Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta, joka sisältää kattavat palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Vuonna 2019 käyttöön otettava tulorekisteri aikaistaa ja yhdistää palkan maksamiseen liittyviä ilmoitusmenettelyjä. Suorituksen maksajat ilmoittavat tiedot ansiotuloista tulorekisteriin reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti. Ensimmäisessä vaiheessa eli vuodesta 2019 lähtien tulorekisteriin ilmoitetaan palkkatiedot.

Tilaisuuden asiantuntijana toimii ylitarkastaja, OTK Sari Wulff, Verohallinnosta. Sari työskentelee asiantuntijana Kansallisen tulorekisterin perustamishankeessa (KATRE).

klo 8.45-9  Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9       Tulorekisteriin valmistautuminen

• Mikä muuttuu palkanlaskijan työssä?
• Ketä tulorekisteri koskee?
• Mitä ja miten ilmoitetaan?
• Mitä nykyisiä tietovirtoja tulorekisteri korvaa?

klo 12.30   Tilaisuus päättyy

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 250 € + alv 24 %, normaalihinta 375 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja aamukahvitarjoilu. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoja koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: 11.5.2018 mennessä

Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tarkemmat tiedot

17.5.