Tulorekisterin kysytyimmät kysymykset

Vuoden alussa voimaan tullut Tulorekisteri on ollut käytössä nyt jonkin aikaa, ja sen käyttäjille on tullut eteen monenlaisia uusia tilanteita ja kysymyksiä sekä teknisen toimivuuden että käytäntöjen osalta.

Koulutuksessa käydään läpi Verohallinnon ylitarkastaja Sari Wulffin johdolla mm. Tulorekisterin  käyttöä koskevia kysytyimpiä kysymyksiä ja Tulorekisteriin liittyviä erikoistilanteita, tietojen korjaamista sekä erillisilmoituksen antamista. Lisäksi paneudutaan alkuvuoden aikana saatuihin kokemuksiin Tulorekisteri-ilmoittamisesta.

OHJELMA:

8.45 -9   Ilmoittautuminen ja aamukahvi

• Erityistä tietojen ilmoittamisesta
  • Usein kysyttyjä kysymyksiä erilaisten palkkioiden ja etujen ilmoittamisesta
    * ulkopuolisille maksetut suoritukset
    * yrittäjän ja toimitusjohtajan palkat ja palkkiot
    * työsuhdematkalipun ilmoittaminen
    * henkilökuntaedut
  • Tapaturmavakuuttamisen tietojen ilmoittaminen
  • Kansainvälisten tietojen ilmoittaminen
  • Työnantajan erillisilmoituksen antaminen
    * ilmoituksella annettavat tiedot
    * sairausvakuutusmaksusta tehtävät vähennykset
  • Tietojen korjaaminen
    * taannehtivat korjaukset luontoisetuihin
    * lisämaksut
    * liikasuoritusten ja takaisinperittyjen tulojen ilmoittaminen
  • Eri ilmoituskanavien käyttö
  • Kokemuksia tulorekisteri-ilmoittamisesta
    * ilmoittamisen kompastuskivet

12.00       Tilaisuus päättyy

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, normaalihinta 405 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja aamukahvitarjoilu. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: pe 23.8 mennessä

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

30.8.
Tapahtumaluokat: