Turun kauppakamari ja WTC: kansainvälisen kaupan kohdemaatilaisuus – Alankomaat, Puola ja Ranska

Tervetuloa Turun kauppakamarin ja WTC:n järjestämään keskustelutilaisuuteen tutustumaan liiketoimintamahdollisuuksiin ja -yhteyksiin sekä tärkeimpiin liiketoimintasektoreihin Alankomaissa, Puolassa ja Ranskassa. Lisäksi saat tietoa maiden suurlähetystöistä, konsuleista ja muista yhteystahoista.

Program:

9.00 Welcome

Moderated discussions: Netherlands, Poland, France

• business opportunities and connections
    • information concerning embassies and consuls, other contact points
    • most important business sectors

Moderator Olli Hakala

10.00 Discussion and conclusions