Tervetuloa Turun kauppakamarin ja WTC:n järjestämään keskustelutilaisuuteen tutustumaan liiketoimintamahdollisuuksiin ja -yhteyksiin sekä tärkeimpiin liiketoimintasektoreihin Alankomaissa, Puolassa ja Ranskassa. Lisäksi saat tietoa maiden suurlähetystöistä, konsuleista ja muista yhteystahoista.

Turun kauppakamari ja WTC: kansainvälisen kaupan kohdemaatilaisuus – Alankomaat, Puola ja Ranska (moderated in English)

International Business Info:
the Netherlands, Poland & France – Growth Sectors, Cooperation Possibilities and Contact Points (Teams)

Program:

9.00 Welcome

Moderated discussions: the Netherlands, Poland, France

• Most important growth sectors
  • Business opportunities and cooperation possibilities
  • Contact points and connections to embassies and consuls

Moderator Olli Hakala, Turku Chamber of Commerce

Speaker and focus sector for each country:

Netherlands: Infrastructure, Maritime Industry & Logistics, Circular Economy & Green Energy and Digitalization

Martijn Adelaar, Deputy Head of Mission

Poland: Energy Transformation in Poland, Digitalization, Innovative Industries and Marine Industry & Baltic Sea Connectivity.

Piotr Rychlik, Ambassador

France: Main Business Sectors, Main Contact Points (Business France, French Chamber of Commerce)

Agnes Cukierman, Ambassador

10.00 Audience questions, discussion and conclusions