Turun kauppakamarin koulutus- ja työvoimavaliokunnan virtuaalinen aamukahvitilaisuus: Yhdessä oppien – Työelämän ja oppilaitosten yhteistyö

Tervetuloa Turun kauppakamarin koulutus- ja työvoimavaliokunnan virtuaaliseen aamukahvitilaisuuteen kuulemaan, miten voimme Varsinais-Suomen alueella kehittää työelämän ja oppilaitosten yhteistyötä.

Tilaisuudessa tutustumme muun muassa Työterveyslaitoksen Ammattitaitoa yhdessä -hankkeeseen. Hankkeesta tulee kertomaan Työterveyslaitoksen erityisasiantuntija Anna-Leena Kurki.

Ohjelma:

8:45 Linjat auki

klo 9 Tervetulosanat, Turun kauppakamari

• Ammattitaitoa yhdessä -hankkeen tulokset, erityisasiantuntija Anna-Leena Kurki, Työterveyslaitos
  • Turun kauppakamarin koulutus- ja työvoimavaliokunnan oppilaitosyhteistyön kyselyn tulokset
  • Varsinais-Suomen oppilaitosyhteistyön hyvät käytännöt jakoon
klo 10 tilaisuus päättyy

Lämpimästi tervetuloa!