Turun kauppakamarin kuntakiertue Naantalissa

Kutsumme kaikki naantalilaiset kauppakamarin jäsenyritykset Naantalin kaupungin vieraiksi kuulemaan kunnan ajankohtaisista hankkeista. Samalla on hyvä tilaisuus verkostoitua paikallisten yritysten kesken.

Varsinais-Suomen maakuntaennusteen mukaan Naantalissa on paras kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö, parhaat peruspalvelut sekä toiseksi paras yritysilmapiiri kymmenen kunnan joukosta. Myös toimitilojen ja tonttien saatavuus arvioitiin Naantalissa kuntavertailussa maakunnan keskimääräistä tasoa paremmaksi. Tilaisuudessa kuulemme myös Luonnonmaan Lounatuulen asuntomessualueen kuulumiset.

Puhujina:

Naantalin kehittämishankkeet, Naantalin kaupunginjohtaja Jouni Mutanen

Käytännön elinkeinopolitiikka – tahtoa ja toimenpiteitä, elinkeinoasiamies Jorma Ranta,

Mitä kuuluu Lounatuulen asuntomessuhankkeelle? projektipäällikkö Timo Tirri

Tilaisuuden järjestää Turun kauppakamarin elinkeinopolitiikan valiokunta ja Naantalin kaupunki. Tilaisuus on suunnattu Naantalin alueella toimiville yrityksille, mutta voit osallistua, vaikka yrityksesi ei sijaitsisikaan Naantalissa.

Kuva: © Visit Naantali

18.3.