Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Turun kauppakamarin kuntakiertue Naantalissa

18.3. klo 08:30 - 10:00

Kutsumme kaikki naantalilaiset kauppakamarin jäsenyritykset Naantalin kaupungin vieraiksi kuulemaan kunnan ajankohtaisista hankkeista. Samalla on hyvä tilaisuus verkostoitua paikallisten yritysten kesken.

Varsinais-Suomen maakuntaennusteen mukaan Naantalissa on paras kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö, parhaat peruspalvelut sekä toiseksi paras yritysilmapiiri kymmenen kunnan joukosta. Myös toimitilojen ja tonttien saatavuus arvioitiin Naantalissa kuntavertailussa maakunnan keskimääräistä tasoa paremmaksi. Tilaisuudessa kuulemme myös Luonnonmaan Lounatuulen asuntomessualueen kuulumiset.

Puhujina:

Naantalin kehittämishankkeet, Naantalin kaupunginjohtaja Jouni Mutanen

Käytännön elinkeinopolitiikka – tahtoa ja toimenpiteitä, elinkeinoasiamies Jorma Ranta,

Mitä kuuluu Lounatuulen asuntomessuhankkeelle? projektipäällikkö Timo Tirri

Tilaisuuden järjestää Turun kauppakamarin elinkeinopolitiikan valiokunta ja Naantalin kaupunki. Tilaisuus on suunnattu Naantalin alueella toimiville yrityksille, mutta voit osallistua, vaikka yrityksesi ei sijaitsisikaan Naantalissa.

 

Kuva: © Visit Naantali

Tiedot

Päivämäärä:
18.3.
Aika:
08:30 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Naantalin kaupungintalo, valtuustosali
Käsityöläiskatu 2
Naantali,
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy