Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Turun kauppakamarin pormestaritentti

24.5. klo 14:00 - 15:30

Yhdessä uuteen kasvuun

Turkuun valitaan tänä keväänä pormestari. Järjestämmekin alueen elinkeinoelämää puhuttelevan paneelikeskustelun pormestariehdokkaiden kesken.

Turun kauppakamarin pormestaritentissä puhutaan Turun seudun toimimisesta uuden kasvun veturina, osaavan työvoiman saatavuudesta alueelle, liikkumisesta ja saavutettavuudesta sekä yritysten merkitysestä Turun seudun taloudessa.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Turun kauppakamarin pormestaritenttiä suorastriiminä maanantaina 24.5.2021 klo 14-15.30.

Pormestaritentissä ovat mukana pormestariehdokkaat Minna Arve (kok), Elina Rantanen (vihr), Aki Lindén (sd), Mikael Miikkola (ps), Terhi Vörlund-Wallenius (r), Jarmo Laivoranta (kesk), Mirka Muukkonen (vas.) ja Jethro Rostedt (Liike Nyt).

Tilaisuuden moderaattorina toimii Ylen toimittaja Ari Welling.

Tiedot

Päivämäärä:
24.5.
Aika:
14:00 - 15:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Livekatsomo (striimi)

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy