Turun kauppakamarin pormestaritentti

Turkuun valitaan tänä keväänä pormestari. Järjestämme paneelikeskustelun kaikkien pormestariehdokkaiden kesken.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Turun kauppakamarin pormestaritenttiä maanantaina 22.3.2021 klo 14-15. Tilaisuus järjestetään verkkotapahtumana.

Pormestaritentissä paikalla ovat pormestariehdokkaat Minna Arve (kok), Elina Rantanen (vihr), Aki Lindén (sd), Sasu Haapanen (vas), Mikael Miikkola (ps), Terhi Vörlund-Wallenius (r), Jarmo Laivoranta (kesk) ja Jethro Rostedt (Liike Nyt).

Tilaisuuden moderaattorina toimii Ylen toimittaja Ari Welling.

22.3.
Tapahtumaluokka: