Turun kauppakamarin pormestaritentti

Yhdessä uuteen kasvuun

Turkuun valitaan tänä keväänä pormestari. Järjestämmekin alueen elinkeinoelämää puhuttelevan paneelikeskustelun pormestariehdokkaiden kesken.

Turun kauppakamarin pormestaritentissä puhutaan Turun seudun toimimisesta uuden kasvun veturina, osaavan työvoiman saatavuudesta alueelle, liikkumisesta ja saavutettavuudesta sekä yritysten merkitysestä Turun seudun taloudessa.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Turun kauppakamarin pormestaritenttiä suorastriiminä maanantaina 24.5.2021 klo 14-15.30.

Pormestaritentissä ovat mukana pormestariehdokkaat Minna Arve (kok), Elina Rantanen (vihr), Aki Lindén (sd), Mikael Miikkola (ps), Terhi Vörlund-Wallenius (r), Jarmo Laivoranta (kesk), Mirka Muukkonen (vas.) ja Jethro Rostedt (Liike Nyt).

Tilaisuuden moderaattorina toimii Ylen toimittaja Ari Welling.

24.5.
Tapahtumaluokka: