Turun kauppakamarin sääntömääräinen kevätkokous

Tervetuloa Turun kauppakamarin sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 24.4. klo 15.00. Kokous järjestetään Turun Messukeskuksen kokoustiloissa.

Puheenvuoro: Työelämä muuttuu – muuttuko työttömyysturva?

Puhujavieraanamme on YTK:n toimitusjohtaja Sanna Alamäki.

Hallintotieteinen maisteri Sanna Alamäki on toiminut YTK:n toimitusjohtajana vuoden 2018 alusta. Sitä ennen hän on toiminut Verohallinnon johtotehtävissä mm. johtanut Verotus2020 hanketta sekä verotusyksikön ylijohtajana.

YTK eli ”Loimaan kassa” on vuonna 1991 perustettu riippumaton ja sitoutumaton työttömyyskassa, jonka tavoitteena on hoitaa työttömyysturvaa tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. YTK on Suomen suurin työttömyyskassa ja sillä on yli 400.000 jäsentä ja tavoitteena on kasvaa edelleen. YTK on merkittävä työllistäjä Loimaalla ja Turussa työllistäen 130 henkilöä. YTK on avannut vuoden alussa toimiston myös Turkuun.

Kokouksessa käsiteltävät asiat

1. Kokouksen avaus Turun kauppakamarin puheenjohtaja Matti Rihko
2. Todetaan kokouksen päätösvaltaisuus ja osanottajat
3. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa