Turun kauppakamarin sääntömääräinen kevätkokous / SIIRTYY

KEVÄTKOKOUKSEN PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Tervetuloa Turun kauppakamarin sääntömääräiseen kevätkokoukseen torstaina 23.4. klo 15.00. Kokous järjestetään Turun Messukeskuksen kokoustiloissa.

Puhujavieraanamme on Annika Saarikko. Hän kertoo varsinaissuomalaisen osaamisen, koulutuksen ja tutkimuksen merkityksestä koko Suomen hyvinvoinnille. Saarikko käsittelee puheenvuorossaan muun muassa Turun yliopiston diplomi-insinöörikoulutuksen laajentamista.

Tilaisuudessa on buffet-tarjoilu, joten ilmoittauduthan mukaan 15.4. mennessä.

23.4.
Tapahtumaluokka: