Turun kauppakamarin sääntömääräinen kevätkokous

Tervetuloa Turun kauppakamarin sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 20.4. klo 15.00. Kokous järjestetään Teamsin välityksellä Turun Messukeskuksesta.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

Kuva: Lauri Heikkinen, valtioneuvoston kanslia

1. Kokouksen avaus Turun kauppakamarin puheenjohtaja Tapani Pulli
  2. Todetaan kokouksen päätösvaltaisuus ja osanottajat
  3. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
  4. Hyväksytään kauppakamarin toimintakertomus ja vahvistetaan tilinpäätös vuodelta 2020
  5. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille
  6. Muut mahdolliset asiat

Kokousasioiden lisäksi kuulemme videotervehdyksen  tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikolta.

Puhujavieraana on apulaisprofessori Markku Jokisipilä Eduskuntatutkimuksen keskuksesta ja aiheena Suomen poliittinen tilanne nyt.

Tilaisuudessa palkitaan myös Vuoden logistiikkatoimija ja Vuoden logisitiikkayritys. Palkinnon jakavat Turun kauppakamari ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Varsinais-Suomen alue.

Kokoukseen on rajoitusten salliessa mahdollista osallistua myös paikan päällä. Pyydämme ilmoittamaan Terveiset järjestäjälle -kentässä, mikäli olet kiinnostunut tulemaan Turun Messukeskukseen. Sovimme asiasta henkilökohtaisesti ennen kokousta.

20.4.
Tapahtumaluokka: