Turun kauppakamarin sääntömääräinen kevätkokous

Tervetuloa Turun kauppakamarin sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 24.4. klo 15.00. Kokous järjestetään LähiTapiola Varsinais-Suomen juuri valmistuneessa uudessa Elämänturvatalossa osoitteessa Yliopistonkatu 14, Turku.

LähiTapiola Varainhoito Oy:n toimitusjohtaja Tom Liljeström

Puhujavieraanamme kevätkokouksessa on LähiTapiola Varainhoito Oy:n toimitusjohtaja Tom Liljeström, joka kertoo Kumpi määrää tahdin – talous vai politiikka?

Talouden nousukausi on yllättänyt voimakkuudellaan ja suhdanne käy kuumana. USA:ssa koronnostot ovat edenneet puoliväliin ja jatko testaa talouden kestokyvyn. Populismi ja protektionismi väijyvät taustalla. Miten tästä eteenpäin?

Kokouksessa käsiteltävät asiat

1. Kokouksen avaus Turun kauppakamarin puheenjohtaja Matti Rihko
2. Todetaan kokouksen päätösvaltaisuus ja osanottajat
3. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
4. Hyväksytään kauppakamarin toimintakertomus ja vahvistetaan tilinpäätös vuodelta 2017
5. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille
6. Muut mahdolliset asiat

Kokouksen jälkeen on buffet-tarjoilu.

Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot