Turun kauppakamarin sääntömääräinen syyskokous

Merivoimien komentaja Jori Harju puhuu otsikolla ”Merivoimat tänään ja huomenna”.

Tervetuloa Turun kauppakamarin syyskokoukseen!

Tervetuloa Turun kauppakamarin sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 14.11. klo 15.00-16:00. Kokous järjestetään LähiTapiola Varsinais-Suomen kokoustiloissa osoitteessa Yliopistonkatu 14 A, 20100.

Puhujavieraanamme syyskokouksessa on Merivoimien komentaja Jori Harju, joka puhuu otsikolla ”Merivoimat tänään ja huomenna”.

14.11.
Tapahtumaluokka: