Turun kauppakamarin tilaisuus Eurooppa -foorumissa: LIIKENNEPOLITIIKAN TULEVAISUUS

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista keskustelua EU:n ja kansallisesta liikennepolitiikasta. Mitä Suomi haluaa EU:n liikennepolitiikalta? Miten liikenteen päästöjä vähennetään tehokkaasti kilpailukykyä menettämättä? Kuinka liikenteen digitalisaatiosta luodaan Suomelle vihreää vientiä? Mikä on TEN-T-politiikan nykytila ja miten esimerkiksi Turun ja Helsingin välinen tunnin juna istuu kokonaisuuteen?

Aika: to 26.8 klo 13.00 – 14.00
Paikka: Turun kaupunginteatterin lämpiö

Eurooppa-foorumi järjestetään hybriditapahtumana Turussa elokuun viimeisellä viikolla 25.–27.8.2021.
Suuri yleisö pääsee osallistumaan tapahtumaan verkon välityksellä.

Tilaisuudessa alustavat ja keskusteluun osallistuvat:

Johtava asiantuntija Päivi Wood, Keskuskauppakamari
MEP Elsi Katainen, Euroopan parlamentti
MEP Ville Niinistö, Euroopan parlamentti
MEP Miapetra Kumpula-Natri, Euroopan parlamentti
Johtava asiantuntija Tiina Haapasalo, Elinkeinoelämän keskusliitto

Tilaisuuden moderaattorina toimii elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen.

Eurooppa-foorumin koko ohjelma

26.8.