Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun musiikkijuhlat kauppakamarin jäsenille

14.8.2018 klo 20:00 - 22:00

Kutsumme kauppakamarin jäsenyritykset lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan Ulf Wakeniuksen ja Iiro Rantalan svengaavan letkeästä ja taiturillisesta musiikista Ruissalon Telakalle 14.8. klo 20 jäsenetuhintaan 38€ + alv sisältäen väliajalla lasillisen kuohuvaa.

Ulf Wakenius ja Iiro Rantala soittavat taiturillista musiikkia uudelta levyltään GOOD STUFF. Mukana on sarja eri kaupunkien nimiä kantaville kappaleille. Nämä kaupungit ovat tuttuja herroille ja toimineet inspiraationa sävellykselle. Mukana ovat mm. Wien, Palma, Helsinki, Soul ja Rooma. Lisäksi konsertissa kuullaan muutama kaikkien tuntema cover-kappale, uutena sovituksena mm. Stevie Wonderin Sir Duke.

Tule yksin, kaksin tai kokoa ryhmä vaikka yrityksesi asiakkaita, henkilökuntaa yms. ja lähtekää mukaan nauttimaan hyvästä musiikista ja kesäisestä tunnelmasta Ruissalon Telakalla.

Tapahtuman sivut: http://www.turunmusiikkijuhlat.fi/ohjelma/iiro-rantala-ulf-wakenius-good-stuff/

Koko festivaaliohjelman löydät osoitteesta www.tmj.fi

Varaa paikkasi heti, paikkoja on rajoitetusti.

Tiedot

Päivämäärä:
14.8.2018
Aika:
20:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Ruissalon Telakka
Hevoskarintie 23
Turku,
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2019. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy