Turun musiikkijuhlat kauppakamarin jäsenille

Kutsumme kauppakamarin jäsenyritykset lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan Ulf Wakeniuksen ja Iiro Rantalan svengaavan letkeästä ja taiturillisesta musiikista Ruissalon Telakalle 14.8. klo 20 jäsenetuhintaan 38€ + alv sisältäen väliajalla lasillisen kuohuvaa.

Ulf Wakenius ja Iiro Rantala soittavat taiturillista musiikkia uudelta levyltään GOOD STUFF. Mukana on sarja eri kaupunkien nimiä kantaville kappaleille. Nämä kaupungit ovat tuttuja herroille ja toimineet inspiraationa sävellykselle. Mukana ovat mm. Wien, Palma, Helsinki, Soul ja Rooma. Lisäksi konsertissa kuullaan muutama kaikkien tuntema cover-kappale, uutena sovituksena mm. Stevie Wonderin Sir Duke.

Tule yksin, kaksin tai kokoa ryhmä vaikka yrityksesi asiakkaita, henkilökuntaa yms. ja lähtekää mukaan nauttimaan hyvästä musiikista ja kesäisestä tunnelmasta Ruissalon Telakalla.

Tapahtuman sivut: http://www.turunmusiikkijuhlat.fi/ohjelma/iiro-rantala-ulf-wakenius-good-stuff/

Koko festivaaliohjelman löydät osoitteesta www.tmj.fi

Varaa paikkasi heti, paikkoja on rajoitetusti.

Tarkemmat tiedot

14.8.