Tilaisuus siirtyy / Turun yliopiston uusi Teknillinen tiedekunta kehittää yritysyhteistyötapojaan

TILAISUUS SIIRTYY / tilaisuus tullaan toteuttamaan vuonna 2021.

Turun Yliopiston Teknillinen tiedekunta aloittaa toimintansa 1.1.2021. Turun yliopiston tekniikan toimijat kutsuvat kauppakamarin jäsenyritykset keskustelemaan uuden tiedekunnan tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista aamukahvitilaisuuteen.

Tule kuulemaan, minkälaisia yhteistyön muotoja Turun yliopiston tekniikka tarjoaa ja miten yrityksesi voi olla niissä mukanaTilaisuudessa ovat mukana uuden Teknillisen tiedekunnan laitosten professoreja ja tutkimuksesta- ja yritysyhteistyöstä vastaavia henkilöitä, joiden kanssa voi keskustella tekniikanalakohtaisista yhteistyömahdollisuuksista.

Ohjelma:

klo 8.00-8.30 Aamukahvi tarjolla, verkostoitumista ja vapaata keskustelua
klo 8.30-8.45 Vararehtori Mika Hannula, “TY:n tekniikan laajennus ja teknillinen tiedekunta
klo 8.45-9.30 Biotekniikan, kone- ja materiaalitekniikan sekä tieto- ja viestintätekniikan professorit    kertovat alansa tarjoamista TKI-mahdollisuuksista
klo 9.30-9.40 Tekniikan opiskelijoiden ainejärjestöjen puheenvuoro yhteistyöstä
klo 9.40- Yritysyhteistyöjohtaja Timo Vasankari, “Teknillisen tiedekunnan tarjoamat yhteistyömahdollisuudet – yhteenveto ja tilaisuuden päätös
Tilaisuus päättyy viimeistään klo 10.00.

***

Turun yliopiston Teknillinen tiedekunta aloittaa toimintansa virallisesti 1.1.2021. Teknillisen tiedekunnan muodostavat kolme laitosta: Tietotekniikan laitos (nykyinen Tulevaisuuden teknologioiden laitos), Bioteknologian laitos (nykyinen Biokemian laitos) ja uusi Kone- ja materiaalitekniikan laitos. Turun yliopiston uusi tekniikan koulutuskokonaisuus kiinnostaa sekä opiskelijoita että tekniikan asiantuntijoita. Kevään 2020 yhteishaussa tekniikan ohjelmiin oli yhteensä noin 1700 hakijaa. Voimakkaasti kehittyvä Turun yliopiston tekniikka kiinnostaa myös työnantajana. Tekniikan laajassa rekrytointikampanjassa palkataan kesällä 2020 yli 20 tekniikan ja luonnontieteiden alan osaajaa tekniikan laajennuksen ja teknillisen tiedekunnan tutkimus- ja opetustehtäviin. Erityisesti tekniikan professuureihin oli poikkeuksellisen paljon hakijoita, joista merkittävä osa kansainvälisiä asiantuntijoita.

Kannen kuva: Turun yliopiston viestintä/University of Turku Communications

16.9.