Uusia liiketoimintamahdollisuuksia Business Intelligencen avulla

Tule kuulemaan liiketoimintatiedon hallinnasta ja tiedolla johtamisesta!

Teollisen internetin ja digitalisaation myötä tietoa kerääntyy organisaatioihin valtavia määriä. Datainnostuksen keskellä on tärkeää muistaa, ettei datalla sinänsä ole arvoa. Dataa pitää osata tulkita ja rakentaa sen ympärille uutta liiketoimintaa. Mitä paremmin yrityksen liiketoimintatiedon hallinta on organisoitu ja mitä paremmin tietoa osataan analysoida, sitä enemmän arvoa tiedolla voidaan luoda.

Tervetuloa Virian isännöimään aamukahvitilaisuuteen torstaina 11.4. klo 8:30-10:00 kuulemaan liiketoimintatiedon hallinnasta ja tiedolla johtamisesta. Samalla tapaat vanhoja ja uusia tuttuja ja saat maittavan aamiaisen.

Tilaisuuden ohjelma

8:30-9:00 Aamukahvit
9:00-9:15 Virian esittely – turvaa liiketoiminnan jatkuvuuteen, Pekka Numminen
9:15-10:00 Uusia bisnesmahdollisuuksia Business Intelligencen avulla, Hanna Pakka, Aureolis