Uusien jäsenten aamukahvit

Yrityksesi on liittynyt viimeisen vuoden aikana Turun kauppakamariin. Kutsumme sinut tiistaina 22.10. klo 8:30–10:00 uusien jäsenten aamukahvitilaisuuteen Turun kauppakamarille Puolalankadulle.

Tervetuloa kuulemaan lisää kauppakamarin toiminnasta sekä verkostoitumaan muiden uusien jäsenten kesken. Samalla pääset tutustumaan kauppakamarin tiloihin ja henkilökuntaan.

Varaudu kertomaan yritystoiminnastanne vastaamalla kysymyksiin:

Kuka olet?
Organisaation lyhyt esittely
Mitä tarpeita yritykselläsi on juuri nyt?
Mitä toivot kauppakamarilta?

Lataathan myös verkostoitumista varten ennen tilaisuutta puhelimeesi LinkedIn-sovelluksen ja kirjaudu jo valmiiksi sisään.

22.10.
Tapahtumaluokka: