Uusien jäsenten virtuaaliset jouluglögit

Tervetuloa kuulemaan Turun kauppakamarin toiminnasta sekä verkostoitumaan muiden uusien jäsenten kesken. Tilaisuudessa esitellään kauppakamarin henkilökunta ja kerrotaan toiminnasta. Uudet jäsenet pääsevät esittäytymään ja kertomaan yrityksestään.

Koronapandemiasta johtuvan poikkeustilanteen takia emme ole pystyneet järjestämään kuin muutamia läsnäolotilaisuuksia, joten tapahtuma on avoin myös aiemmin jäseneksi liittyneille.

Varaudu kertomaan yritystoiminnastanne vastaamalla kysymyksiin:

• Kuka olet?
  • Organisaation lyhyt esittely
  • Mitä tarpeita yritykselläsi on juuri nyt?
  • Mitä toivot kauppakamarilta?

14:00 Tilaisuuden avaus

Kauppakamarin esittäytyminen