Vaikuttava vieras: Ville Niinistö

Tervetuloa virtuaaliseen aamukahvitilaisuuteen, jossa puhujana on  europarlamentaarikko Ville Niinistö. Niinistö on myös Turun kaupunginvaltuutettu sekä Turun sataman puheenjohtaja.

Tilaisuudessa aiheena on Turun sataman alueen kehittäminen ja sen tuomat mahdollisuuden Turun seudulle ja Varsinais-Suomelle.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisena Teams-tilaisuutena.

Turun kauppakamarin vaikuttava vieras on tilaisuus, jossa puhujana on yhteiskunnallisesti vaikuttava henkilö. Vieraalla on kosketuspintaa Varsinais-Suomen arkeen ja hän on mukana vaikuttamassa elinkeinoelämän kannalta merkittäviin päätöksiin. Tilaisuuksissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujalle sekä käydä keskustelua aiheen tiimoilta.

2.12.
Tapahtumaluokka: