Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaikuttava vieras: Ville Niinistö

2.12. klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa virtuaaliseen aamukahvitilaisuuteen, jossa puhujana on  europarlamentaarikko Ville Niinistö. Niinistö on myös Turun kaupunginvaltuutettu sekä Turun sataman puheenjohtaja.

Tilaisuudessa aiheena on Turun sataman alueen kehittäminen ja sen tuomat mahdollisuuden Turun seudulle ja Varsinais-Suomelle.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisena Teams-tilaisuutena.

 

Turun kauppakamarin vaikuttava vieras on tilaisuus, jossa puhujana on yhteiskunnallisesti vaikuttava henkilö. Vieraalla on kosketuspintaa Varsinais-Suomen arkeen ja hän on mukana vaikuttamassa elinkeinoelämän kannalta merkittäviin päätöksiin. Tilaisuuksissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujalle sekä käydä keskustelua aiheen tiimoilta.

Tiedot

Päivämäärä:
2.12.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Turun kauppakamari
Puhelin:
02 2743 400
Sähköposti:
kauppakamari@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy