Valtakunnallinen HHJ-info verkossa

Oletko jo kuullut kauppakamarin HHJ-kurssista ja kiinnostunut, mutta et ole varma, mitä kurssi pitää sisällään? Tai oletko jo ilmoittautunut kurssille, ja haluaisit kuulla lisää kurssin annista?

Tule mukaan Tampereen kauppakamarin järjestämään valtakunnalliseen HHJ-infoon
torstaina 17.6. klo 14-15. Tilaisuus on maksuton, ja se järjestetään yhteistyössä Hallituspartnerit ry:n kanssa

Lähetämme osallistumislinkin tilaisuuteen ilmoittautuneille keskiviikkona 16.6.

Tervetuloa!

Ohjelma:

klo 13.50__Liittyminen tilaisuuteen (ilmoittauduthan etukäteen ao. linkin kautta)

klo 14.00 __Tilaisuuden avaus: hallituksen puheenjohtaja Sami Somero, Hallituspartnerit Tampere ry
________ _sekä Ismo Salminen, Tampereen kauppakamari

________ _HHJ-koulutuskokonaisuus, hallitustyön kehittämisestä: Ismo Salminen, Tampereen kauppakamari

________ _Keskustelua pienryhmissä

klo 15.00 _Tilaisuus päättyy