Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkkokaupasta sinunkin menestystarinasi?

24.8.2017 klo 08:00 - 10:00

Tervetuloa Forum Marinumiin torstaina 24.8. klo 8 – 10 selvittämään, voisiko Sinusta tulla globaali pk-yrittäjä?

Digitaalisen kaupan murros tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ihan kaikille, yrityksen kokoon, sijaintiin ja toimialaan katsomatta.
Tule kuulemaan, miten sinunkin yritykselläsi on mahdollisuus luoda omasta verkkokaupasta globaali menestystarina!

Innostavan tietoiskun aiheesta pitää eCom Growth -kasvuohjelman asiantuntija Leevi Parsama. Hän jos kuka tuntee Suomen verkkokaupan, ehkä ylivoimaisesti parhaiten. Leevi on henkilökohtaisesti tavannut jo yli 400 verkkokauppaa ja sparraa viikoittain lähes sataa toimijaa.

Tilaisuudessa Leevi kertoo mm. siitä, miten avataan uusi verkkokauppa tai kehitetään jo olemassa olevaa. Lisäksi menestyneet verkkokauppiaat, Hyvinvoinnin Tavaratalon Tomi Kottonen sekä The Other Danish Guy:n Tommi Lähde kertovat oman tarinansa; miten heistä on tullut verkkokauppiaita, mikä siinä on ollut haastavaa, mikä palkitsevaa ja mihin tähtäävät. Tule ottamaan selvää, voisiko verkkokauppa olla sinunkin yrityksesi väylä maailmalle?

Maksuttoman tilaisuuden järjestää Turun kauppakamari yhdessä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa. Yhteistyössä mukana myös DHL Express, jonka puheenvuoron tilaisuuden alussa käyttää Sales Director Oktay Nuri. Tilaisuuteen mahtuu vain 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, ilmoittaudu siis heti, kuitenkin 17.8. mennessä.


YHTEISTYÖSSÄ:

 

 

 

HUOM! Järjestämme 14.9. alkaen kolmiosaisen verkkokaupan peruskoulutuksen Verkkokaupalla globaaliksi pk-yrittäjäksi, jonka vetäjänä toimii Leevi Parsama. Tutustu tarkemmin sisältöön ja ilmoittaudu TÄSTÄ

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.8.2017
Aika:
08:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Forum Marinum
Linnankatu 72
Turku, 20100
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy