Verkkokaupasta sinunkin menestystarinasi?

Tervetuloa Forum Marinumiin torstaina 24.8. klo 8 – 10 selvittämään, voisiko Sinusta tulla globaali pk-yrittäjä?

Digitaalisen kaupan murros tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ihan kaikille, yrityksen kokoon, sijaintiin ja toimialaan katsomatta.
Tule kuulemaan, miten sinunkin yritykselläsi on mahdollisuus luoda omasta verkkokaupasta globaali menestystarina!

Innostavan tietoiskun aiheesta pitää eCom Growth -kasvuohjelman asiantuntija Leevi Parsama. Hän jos kuka tuntee Suomen verkkokaupan, ehkä ylivoimaisesti parhaiten. Leevi on henkilökohtaisesti tavannut jo yli 400 verkkokauppaa ja sparraa viikoittain lähes sataa toimijaa.

Tilaisuudessa Leevi kertoo mm. siitä, miten avataan uusi verkkokauppa tai kehitetään jo olemassa olevaa. Lisäksi menestyneet verkkokauppiaat, Hyvinvoinnin Tavaratalon Tomi Kottonen sekä The Other Danish Guy:n Tommi Lähde kertovat oman tarinansa; miten heistä on tullut verkkokauppiaita, mikä siinä on ollut haastavaa, mikä palkitsevaa ja mihin tähtäävät. Tule ottamaan selvää, voisiko verkkokauppa olla sinunkin yrityksesi väylä maailmalle?

Maksuttoman tilaisuuden järjestää Turun kauppakamari yhdessä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa. Yhteistyössä mukana myös DHL Express. Tilaisuuteen mahtuu vain 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, ilmoittaudu siis heti, kuitenkin 17.8. mennessä.

YHTEISTYÖSSÄ:

HUOM! Järjestämme 14.9. alkaen kolmiosaisen verkkokaupan peruskoulutuksen Verkkokaupalla globaaliksi pk-yrittäjäksi, jonka vetäjänä toimii Leevi Parsama. Tutustu tarkemmin sisältöön ja ilmoittaudu TÄSTÄ

Tarkemmat tiedot

24.8.