Vientipalkinnon julkistaminen

Tervetuloa Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunnan järjestämään Vientipalkinnon jako -tilaisuuteen.

Vientipalkinnon saapuu tänä vuonna jakamaan ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen.

Ennen palkinnon jakoa ministeri Virolainen kertoo ulkomaankaupan ajankohtaisia asioita sekä menestyvien vientiyrityksen merkityksestä Suomelle.

Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta myöntää vuosittain Vientipalkinnon, jonka avulla se pyrkii nostamaan esiin kannustavia esimerkkejä varsinaissuomalaisista kansainvälisesti menestyvistä yrityksistä.

21.1.
Tapahtumaluokka: