Vientipalkinnon julkistaminen

Turun kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta myöntää vuosittain Vientipalkinnon, jonka avulla se pyrkii nostamaan esiin kannustavia esimerkkejä varsinaissuomalaisista kansainvälisesti menestyvistä yrityksistä.

Ennen palkinnon jakamista kuulemme Suomalais-Venäläisen kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelän kertomana ajankohtaista asiaa idän kaupasta otsikolla ”Venäjän kaupan momentum on nyt”.

Lisätiedot: WTC-päällikkö Jaana Mäkikalli, p. 050 3037725, jaana.makikalli@wtc-turku.fi

Tarkemmat tiedot

19.1.