Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vientiprosessi sujuvaksi

27.8.2019 klo 09:00 - 16:00

Vienti vetää, mutta yrityksen sisällä kuluu aikaa turhien asioiden setvimiseen. Ehkä myös turhia kuluja syntyy? Kiire kulminoituu siihen hetkeen, kun tavaroita jo lastataan pihalla odottavaan rekkaan. Sitten alkaakin jo jälkiseuranta lisäselvittelyjen muodossa. Tuttu tarina, monessa yrityksessä. Tarjolla on nyt uusi, koko vientiprosessia terävöittävä koulutus.

SISÄLTÖ:

Koulutuksessa haetaan positiivista muutosta toimintatapoihin, oivalluksia tosi elämän käytännön haasteisiin. Päämääränä on kehittää vientitoimitusten sujuvuutta ja saada aikaan kestävää ja myönteistä kehitystä omaan toimintaympäristöön, ymmärtämällä vientitapahtuman eri osien keskinäiset riippuvuudet. Päivään mahtuu alustusta eri aiheista ja työpajaosuus. Koulutuspäivän jälkeen hallitset paremmin vientitapahtumia ja -kuluja.

Koulutus on suunnattu kaikille viennin parissa työskenteleville.  Vientikoordinaattorit, myyjät, controllerit, kehityspäälliköt jne. saavat uusia työkaluja vientiprosessin sujuvoittamiseen.

Kouluttajana toimii Marika Nummila, Samex Solutions Oy. Marikalla on pitkä ja vankka osaaminen viennin, tuonnin ja tullauksen parissa. Yli 700 henkilöä yli kolmestasadasta suomalaisesta yrityksestä on osallistunut Marikan vetämiin koulutuksiin. Marika saa erinomaista palautetta iloisesta, tehokkaasta ja asiakaslähtöisestä viennin asiantuntijuudestaan. 


OHJELMA

klo 8.45-9      Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9

 • Made in Finland – alkuperäasiat kuntoon jo tuotesuunnittelussa
 • Kaikki vaikuttaa kaikkeen – miten?
 • Tärkeimmät huomioitavat ennen kaupantekoa ja vientitapahtumaa
 • Kuka vastaa Tullille? Muutama sana toimituslausekkeiden merkityksestä
 • Mikä ratkaisee – hinta tehtaan portilla vai asiakkaan varastossa?
 • Mitä jäi viivan alle – karsi turhat kulut toimitusketjusta
 • Jälkiseuranta
 • Yleisimmät kompastuskivet ja käytännön haasteet
 • Oivalluksia työpajaosuudesta
 • Oivallusten ansiosta vientitapahtuma sujuvaksi

klo 16       Koulutus päättyy (lounas klo 11.30-12.30, iltapäiväkahvi klo 14.15)


Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 370 € + alv 24 %, normaalihinta 540 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme maksun koulutuksen jälkeen.

Lisätietoja koulutuksesta:
Koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: ti 20.8.2019 mennessä


Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista koulutuksista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Peruutukset kirjallisesti. Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö.

Tiedot

Päivämäärä:
27.8.2019
Aika:
09:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Ilmoittaudu:
https://www.lyyti.in/vientiprosessitku19

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy