Virtuaalinen aamukahvitilaisuus: Turun kauppakamari & Sitowise: Miten yritys listataan pörssiin?

Tervetuloa Turun kauppakamarin ja Sitowisen virtuaaliseen aamukahvitilaisuuteen kuulemaan, miten yritys listataan pörssiin.

Sitowise listautui maaliskuussa 2021 Helsingin pörssiin. Listauksen yhteydessä yhtiö sai yhteensä yli 9 000 uutta osakkeenomistajaa, joihin kuuluu laaja joukko merkittäviä kansainvälisiä ja kotimaisia instituutioita, sekä lähes 1 000 työntekijäomistajaa. Pörssilistauksen yhteydessä Sitowise keräsi noin 75 miljoonan euron bruttovarat.

Sitowisen omistajien joukkoon liittyvät merkittävät suomalaiset ja kansainväliset instituutiot, kuten Capital World Investors, Didner & Gerge Fonder, Evli-Rahastoyhtiö Oy, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, Lannebo Fonder AB ja Paradigm Capital Value Fund. Osakeanti sai laajaa kansainvälistä kiinnostusta ja ylimerkittiin. Listautumisen jälkeen yli puolet Sitowisen henkilöstöstä omistaa yhtiön osakkeita.

Tilaisuudessa kuullemme muun muassa:

• Listautumisprosessi
  • Pörssilistautumisen hyödyistä- miten ja miksi?
  • Mitkä ovat pörssiin listautumisen tärkeimmät vaiheet ja kuinka paljon niihin kuluu aikaa?
  • Mitkä vaatimukset yrityksen on täytettävä?

Ohjelma:

8.45 linjat auki

klo 9 Tervetulosanat, Turun kauppakamari

Yrityksen listautuminen pörssiin – Miten ja miksi? Toimitusjohtaja Pekka Eloholma, Sitowise

Keskustelua ja kysymyksiä

klo 10 tilaisuus päättyy