Virtuaalinen aamukahvitilaisuus – Turun kauppakamari & TSE exe: Etätyön johtaminen ja työkaluja uudistuneeseen arkeen

Tervetuloa Turun kauppakamarin ja Turun kauppakorkeakoulun TSE exen virtuaaliseen asiantuntijainfoon kuulemaan vinkkejä etätyönjohtamiseen.

Turun kauppakamarin helmikuun 2021 aikana toteuttamassa kyselyssä lähes 90 % yrityksistä on lisännyt etätyömahdollisuuksia. Yritysten toimitusjohtajat arvioivat työn tehokkuuden nousseen etätyön myötä poikkeustilanteen aikana. Samalla lähes puolet johtajista arvioi työn kuormittavuuden nousseen ja sosiaalisten kontaktien arvon kasvaneen.

Asiantuntijana tilaisuudessa toimii Turun kauppakorkeakoulun TSE exen johtaja Ulla Heinonen. Tilaisuudessa saat vinkkejä etätyönjohtamiseen ja työkaluja uudistuneeseen arkeen.

Ulla Heinonen
FT, KL, johtaja Ulla Heinonen on toiminut esimiesten ja johdon kouluttajana, valmentajana, työnohjaajana ja coachina vuodesta 2003 sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisäksi hänellä on esimieskokemusta yli 20 vuoden ajalta. Ulla on toimittanut ja kirjoittanut kirjoja virtuaalisista yhteisöistä ja työyhteisöjen kehittämisestä. Ulla Heinonen on toiminut Turun yliopiston johtamis- ja liiketoimintaosaamisen sekä palveluiden kehittämisyksikkö TSE exen johtajana vuodesta 2015 lähtien.

Ohjelma:
8.45 Linjat auki
klo 9 Tervetulosanat, Turun kauppakamari
Etätyön johtaminen ja työkaluja uudistuneeseen arkeen, Ulla Heinonen, johtaja, Tse exe
Keskustelua / kysymykset
klo 10 Tilaisuus päättyy