Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Virtuaalinen aamukahvitilaisuus – Turun kauppakamari & TSE exe: Etätyön johtaminen ja työkaluja uudistuneeseen arkeen

28.4. klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa Turun kauppakamarin ja Turun kauppakorkeakoulun TSE exen virtuaaliseen asiantuntijainfoon kuulemaan vinkkejä etätyönjohtamiseen.

Turun kauppakamarin helmikuun 2021 aikana toteuttamassa kyselyssä lähes 90 % yrityksistä on lisännyt etätyömahdollisuuksia. Yritysten toimitusjohtajat arvioivat työn tehokkuuden nousseen etätyön myötä poikkeustilanteen aikana. Samalla lähes puolet johtajista arvioi työn kuormittavuuden nousseen ja sosiaalisten kontaktien arvon kasvaneen.

Asiantuntijana tilaisuudessa toimii Turun kauppakorkeakoulun TSE exen johtaja Ulla Heinonen. Tilaisuudessa saat vinkkejä etätyönjohtamiseen ja työkaluja uudistuneeseen arkeen.

Ulla Heinonen
FT, KL, johtaja Ulla Heinonen on toiminut esimiesten ja johdon kouluttajana, valmentajana, työnohjaajana ja coachina vuodesta 2003 sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisäksi hänellä on esimieskokemusta yli 20 vuoden ajalta. Ulla on toimittanut ja kirjoittanut kirjoja virtuaalisista yhteisöistä ja työyhteisöjen kehittämisestä. Ulla Heinonen on toiminut Turun yliopiston johtamis- ja liiketoimintaosaamisen sekä palveluiden kehittämisyksikkö TSE exen johtajana vuodesta 2015 lähtien.

Ohjelma:
8.45 Linjat auki
klo 9 Tervetulosanat, Turun kauppakamari
Etätyön johtaminen ja työkaluja uudistuneeseen arkeen, Ulla Heinonen, johtaja, Tse exe
Keskustelua / kysymykset
klo 10 Tilaisuus päättyy

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
28.4.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Turun kauppakamari
Puhelin:
02 2743 400
Sähköposti:
kauppakamari@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy