Virtuaalinen aamukahvitilaisuus: vieraana opetusministeri Li Andersson

Suomen kilpailukyky ja menestyminen nojaa osaamisen ja korkean koulutustason varaan. Yritykset tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa ammatillisesta koulutuksesta valmistuneita osaajia. Millä keinoilla yritysten osaavan työvoiman saantia voidaan vahvistaa ja miten koulutustarjontaa voidaan kehittää vielä joustavammaksi? Miten jatkuva oppiminen voidaan mahdollistaa jokaiselle?

Lämpimästi tervetuloa etäyhteydellä toteutettavaan keskustelutilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan osaavasta työvoimasta ja koulutuksesta. Virtuaalisen tilaisuuden vieraana on opetusministeri, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson. Tilaisuuden moderaattorina toimii Turun kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Matti Rihko.

Tilaisuuden teemat:

• Osaava työvoima
  • Joustava koulutustarjonnan reagointi elinkeinoelämän tarpeisiin
  • Jatkuva oppiminen, uudelleenkoulutus
  • Ajankohtaiset hallituksen kuulumiset ja terveiset elinkeinoelämän suuntaan

20.10.
Tapahtumaluokka: