Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen aamukahvitilaisuus: vieraana opetusministeri Li Andersson

20.10. klo 09:00 - 10:00

Suomen kilpailukyky ja menestyminen nojaa osaamisen ja korkean koulutustason varaan. Yritykset tarvitsevat nyt ja tulevaisuudessa ammatillisesta koulutuksesta valmistuneita osaajia. Millä keinoilla yritysten osaavan työvoiman saantia voidaan vahvistaa ja miten koulutustarjontaa voidaan kehittää vielä joustavammaksi? Miten jatkuva oppiminen voidaan mahdollistaa jokaiselle?

Lämpimästi tervetuloa etäyhteydellä toteutettavaan keskustelutilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan osaavasta työvoimasta ja koulutuksesta. Virtuaalisen tilaisuuden vieraana on opetusministeri, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson. Tilaisuuden moderaattorina toimii Turun kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Matti Rihko.

Tilaisuuden teemat:

  • Osaava työvoima
  • Joustava koulutustarjonnan reagointi elinkeinoelämän tarpeisiin
  • Jatkuva oppiminen, uudelleenkoulutus
  • Ajankohtaiset hallituksen kuulumiset ja terveiset elinkeinoelämän suuntaan

 

Tiedot

Päivämäärä:
20.10.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy