Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen asiantuntijainfo: Korona horjuttaa yritysten kassavirtaa – Datan ajantasaisuus olennaista

26.5. klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa kauppakamarin virtuaaliseen asiantuntijainfoon kuulemaan neuvoja kassavirran hallintaan ja datan hyödyntämiseen. 

Luotonhallinta vallitsevassa poikkeustilanteessa vaatii yrityksiltä ketteryyttä, seurantaa ja datan tehokasta hyödyntämistä. Oman toiminnan turvaamisen lisäksi laskuttavilta yrityksiltä kysytään ymmärrystä ja joustoa vaikeassa tilanteessa olevia asiakkaita kohtaan. Tilaisuus on avoin kaikkien kauppakamarien jäsenille. 

Ohjelma: 

klo 8.45 linjat auki
klo 9 tilaisuuden ohjeistus, Tiina Vainio, Turun kauppakamari
Alustus, varatoimitusjohtaja Seppo Lahtinen, Lowell Suomi Oy
Kysymykset ja keskustelu
klo 10 tilaisuus päättyy 

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. 

Yrityksen palveluksessa on Suomessa 450 työntekijää Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Lowell Suomi Oy:n asiakaspalvelu palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain. 

Yritys on osa Lowell Groupia, Euroopan toiseksi suurinta luotonhallintayhtiötä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Lowell Suomi Oy tuottaa suomalaisille yrityksille palveluja sekä toimialakohtaisia ratkaisuja laskutukseen, perintään ja luottopäätöksentekoon. Lowellin toiminnassa yhdistyvät data-analytiikan osaaminen, kestävä riskienhallinta ja vastuullinen kuluttajien palveleminen. 

Tiedot

Päivämäärä:
26.5.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy