Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen jäsenaamukahvi: Miten WTC voi tukea yrityksesi kansainvälistymistä?

14.5.2020 klo 09:00 - 10:00

WTC Turku on osa globaalia verkostoa, joka edistää ja vahvistaa kansainvälistä kauppaa. Yli 300 WTC:tä lähes sadassa maassa muodostavat yhteisön, jonka kautta yritykset voivat etsiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa. WTC Turku järjestää muun muassa kansainväliseen liiketoimintaan liittyviä seminaareja, koulutuksia ja verkostoitumistapahtumia sekä välittää liikeyhteyspyyntöjä. 

WTC Turun tuore vetäjä Jani Rusi  kertoo, miten hän voi olla yrityksesi apuna kansainvälistymisessä. Jani on koronaepidemian aikana auttanut yrityksiä rahoitushakemusten kanssa ja päivittää tilaisuudessa myös koronatukirahoitustilanteen. 

Ohjelma: 

klo 8.45 linjat auki
klo 9 Tilaisuuden avaus, yhteyspäällikkö Tiina Vainio, Turun kauppakamari
WTC Turun palvelut kansainvälistymiseen, WTC Turun johtaja Jani Rusi
Yritysrahoitus ja koronatuet
Kysymykset ja vastaukset
Palaute
klo 10 tilaisuus päättyy 

Tiedot

Päivämäärä:
14.5.2020
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy