Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen jäsenaamukahvi: Muuttuneet ostamisen tavat – modernin ostopolun tukeminen digitaalisesti

25.11. klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa myynti- ja markkinointiaiheiseen jäsenaamukahviin! Kaikki tiedämme, että ostamisen tavat ovat muuttuneet. Qurulla asiakkuus- ja markkinointijohtajana toimiva Sanna Halttunen-Välimaa avaa puheenvuorossaan sitä, millainen on nykypäivän moderni ostopolku ja miten sitä voidaan tukea digitaalisissa kanavissa – myös BtoB markkinoilla. 

 

Quru on digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan ammattilaisista koostuva 30 hengen tiimi, ja missiomme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään dataa paremman digitaalisen asiakaskokemuksen ja -ymmärryksen kehittämiseksi sekä liiketoiminnan kasvattamiseksi. Uskomme, että analytiikan tulisi olla kaiken digitaalisen markkinoinnin ja myynnin keskiössä ohjaamassa toimintaa ja päätöksentekoa. Qurulla on toimistot sekä Turussa että Helsingissä. 

 

Ohjelma 

8.45 linjat auki 

klo 9 Tervetulosanat, Tiina Vainio, Turun kauppakamari 

Muuttuneet ostamisen tavat – modernin ostopolun tukeminen digitaalisesti, Sanna Halttunen-Välimaa, Quru 

keskustelua 

klo 10 tilaisuus päättyy

Tiedot

Päivämäärä:
25.11.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy