Virtuaalinen jäsentilaisuus: poikkeusajan dialogit

Tervetuloa keskustelemaan siitä, millaista yritystoiminta poikkeusajan Suomessa on sinulle juuri nyt.

Mitä ajatuksia ja tunteita sosiaalinen eristäytyminen sinussa herättää? Millaista on yhdistää kotikoulu ja etätyö? Oletko huolissasi yrityksen jatkuvuudesta? Mikä saa sinut luottavaiseksi?

Keskustelun tavoitteena on, että saamme syvempää ymmärrystä siitä, millaista on elää poikkeusajan Suomessa juuri nyt.

Kutsumme keskusteluun kauppakamarin jäseniä sekä erityiset sinut joka et normaalisti tämän kaltaisiin keskusteluihin osallistu. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi!

Keskustelu on osa Poikkeusajan dialogeja, jolloin samana päivänä järjestetään ympäri Suomen suuri määrä keskusteluja elämästä poikkeusajan Suomessa. Keskustelujen yhteenveto kootaan kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fi, lisäksi Valtionvarainministeriö välittää yhteenvedon valtion ja kuntien hallinnolle.

Keskusteluun mahtuu maksimissaan 10 henkilöä.

Kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja Valtiovarainministeriö.

Tervetuloa mukaan! #Poikkeusajandialogit

26.5.