Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Virtuaalinen jäsenaamukahvi: Uusien toimintamallien löytäminen – taiteellisen ajattelun potentiaali yrityksen kehittämisessä

19.1. klo 09:00 - 10:00

Läntinen tanssin aluekeskus (LTA) mahdollistaa ja koordinoi tanssialan ammattilaisten monimuotoista työllistymistä sekä tanssitaiteen saatavuutta ja saavutettavuutta Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Toiminta perustuu kriittiseen vastuullisuuteen, kestävyyteen ja tietoisuuteen toimintaympäristön jatkuvasta muutoksesta.  

Tule tilaisuuteen kuulemaan: 

  • Miksi yrityksen tulisi panostaa taiteelliseen ajatteluun? 
  • Miten sitä voi käytännössä tehdä? 
  • Miten ja mitä luovia menetelmiä voi käyttää organisaation kehittämisessä? 
  • Mitä kokemuksia Läntisen tanssin aluekeskuksella on taiteen menetelmien käyttämisestä työn ja työyhteisöjen kehittämisessä? 

Ohjelma 

8.45 linjat auki
klo 9 Tervetulosanat
Uusien toimintamallien löytäminen – Taiteellisen ajattelun potentiaali yrityksen kehittämisessä, toiminnanjohtaja Sanna Meska
Pariporina
klo 10 tilaisuus päättyy 

Läntinen tanssin aluekeskuksen arvoja ovat: 
Avoimuus, läpinäkyvyys –  LTA kuuntelee ja keskustelee avoimin ovin. 
Yhteisöllisyys –  LTA toimii alueen tanssialan ammattilaisten yhdenvertaisuutta edistävänä kohtaamis- ja kiinnittymistilana. Toiminta alueella antaa valmiuksia keholukutaitoon, yhteisiin kokemuksiin sekä lisää alueen elinvoimaa. 
Rohkeus – LTA näkee, kokee ja aistii herkästi ympäristöä ja suuntaa pelottomasti uuteen tulevaan. 

Tiedot

Päivämäärä:
19.1.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy