Virtuaalinen jäsenaamukahvitilaisuus – Goforen virtuaalikäytännöt Miten johdan asiakasprojektia virtuaalisesti?

Korona ajoi lähes miljoona ihmistä Suomessa etätöihin ja uusi tilanne on vaatinut monelta totuttelua ja uuden oppimista. Oman mausteensa työntekoon tuovat kotona olevat lapset. Tässä tilaisuudessa kuulemme, miten etätyö on Goforella sujunut ja miten työntekijöitä ja asiakkaita voi tukea tässä tilanteessa. Gofore on lähestynyt koronakriisiä työntekijälähtöisesti ja vastannut henkilöstöltä tulleisiin tarpeisiin esimerkiksi lastenhoitopalvelulla.  Keskustelua vetävät Eeva Kiiskinen ja Mari Wuoti Goforelta. Tule mukaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia! Tilaisuus on avoin kaikkien kauppakamarien jäsenille.

Ohjelma:

klo 8.45 Linjat auki, tulethan ajoissa paikalle

klo 9.00 Tilaisuus alkaa

• Esittäytymiskierros ja Mentimeter-kysely
  • LinkedIn profiilien linkkien jako chatissa

Alustus, Eero Rostiala: Gofore yrityksenä

• Etätyö koronan aikaan: Miten siirryimme etätyöhön alle viikossa?
  • Case Gofore Turku: käytännöt & nopea siirtyminen uuteen arkeen, tilannekuvan johtaminen

Mari Wuoti ja Eeva Kiiskinen, Virtuaalisen asiakastyön johtaminen

• Sujuvat sisäiset toimintatavat siirtyvät myös asiakasrajapintaan
  • Kriisi on mahdollisuus kokeilla ja tehdä toisin
  • Minkälainen kulttuuri tukee nopeita ja ketteriä muutoksia
    • Resilienssi ja muutoskyvykkyys
    • Työkulttuurin rakentaminen ja työtapojen muutos on kaikkien vastuulla
    • Esimerkkejä onnistumisista: toimivat työkalut, ryhmähengen luominen virtuaalisesti

Yhteistä keskustelua ja parhaat vinkit virtuaaliseen työhön

klo 10.00 Tilaisuus päättyy

Gofore Oyj on digitalisaation asiantuntijayritys. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Tutustu meihin paremmin osoitteessa: www.gofore.fi.

Tilaisuuden etiketti:

Tule linjoille ajoissa, 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta voit vaihtaa kuulumiset ja ennakoida tekniset ongelmat. Vaimenna mikrofonisi ja sulje videokamera esityksen ajaksi. Kommentit ja kysymykset voi puheenvuorojen aikana esittää myös chatin kautta. Ongelmatilanteessa ota yhteys Tiina Vainioon puh. 050 321 2781.

20.5.
Tapahtumaluokka: