Virtuaalinen jäsenaamukahvitilaisuus – Muutos on aina mahdollisuus

Tervetuloa virtuaaliseen jäsenaamukahviin teemalla muutos on mahdollisuus. Koronakriisi on tuonut

kysyntäshokin monen yrityksen toimintaan. Ketterimmät yritykset pystyvät nyt muuntautumaan ja suuntaamaan liiketoimintansa digitaalisiin kanaviin. Korona tarjoaa

myös mahdollisuuksia ja nyt on aika tarttua niihin. Tule keskustelemaan miten kenkäkauppaa voi tehdä watsupillafine dine annoksia myydä lähikaupassa tai varainhankintaa hoitaa täysin digitaalisesti asiakasta tapaamatta. Alustajana ja keskustelun vetäjänä toimii digibisnes konsultti Tomi Neulanen Sofokukselta.

Tilaisuuteen mahtuu 25 osallistujaa.

Klo 9 Ohjeistus

Esittäytymiskierros, 30 sekunnin hissipuhe + LinkedIn verkostoituminen

Alustus: Älä jää tuleen pötköttelemään vaan käännä tilanne eduksesi, Tomi Neulanen, Sofokus Oy

Keskustelua

Palaute

Klo 10 tilaisuus päättyy

Tilaisuuden etiketti: Tule linjoille ajoissa, 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta ehdit reagoida mahdollisiin teknisiin ongelmiin. Vaimenna mikrofonisi ja sulje videokamera. Kommentit ja kysymykset voi puheenvuorojen aikana esittää chatin kautta. Ongelmatilanteessa ota yhteys Tiina Vainioon puh. 050-3212781.

7.4.
Tapahtumaluokka: