Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Virtuaalinen jäsenaamukahvitilaisuus – Muutos on aina mahdollisuus

7.4. klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa virtuaaliseen jäsenaamukahviin teemalla muutos on mahdollisuus. Koronakriisi on tuonut 

kysyntäshokin monen yrityksen toimintaan. Ketterimmät yritykset pystyvät nyt muuntautumaan ja suuntaamaan liiketoimintansa digitaalisiin kanaviin. Korona tarjoaa 

myös mahdollisuuksia ja nyt on aika tarttua niihin. Tule keskustelemaan miten kenkäkauppaa voi tehdä watsupillafine dine annoksia myydä lähikaupassa tai varainhankintaa hoitaa täysin digitaalisesti asiakasta tapaamatta. Alustajana ja keskustelun vetäjänä toimii digibisnes konsultti Tomi Neulanen Sofokukselta. 

 

Tilaisuuteen mahtuu 25 osallistujaa. 

 

Ohjelma

Klo 9 Ohjeistus  

Esittäytymiskierros, 30 sekunnin hissipuhe + LinkedIn verkostoituminen 

Alustus: Älä jää tuleen pötköttelemään vaan käännä tilanne eduksesi, Tomi Neulanen, Sofokus Oy 

Keskustelua 

Palaute 

Klo 10 tilaisuus päättyy 

Tilaisuuden etiketti: Tule linjoille ajoissa, 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta ehdit reagoida mahdollisiin teknisiin ongelmiin. Vaimenna mikrofonisi ja sulje videokamera. Kommentit ja kysymykset voi puheenvuorojen aikana esittää chatin kautta. Ongelmatilanteessa ota yhteys Tiina Vainioon puh. 050-3212781.

Tiedot

Päivämäärä:
7.4.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy