Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen jäsentilaisuus: Digitaalisen yhteistyökulttuurin ja vuorovaikutuksen rakentaminen liiketoimintaympäristön muuttuessa

14.1. klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa kuulemaan ja vaikuttumaan yritysten toimintatapojen päivittämisestä yhdessä tekemisen ja kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Digitaalisen yhteistyökulttuurin rakentaminen on tänä päivän yksi organisaation tärkeimmistä kilpailueduista ketterien toimintatapojen, aidon vuorovaikutuksen, yhdessä ohjautumisen ja innostavan johtamisen näkökulmista. 

Humap Consultation on yli 20 vuoden kokemuksella digitaalisen vuorovaikutuksen ja yhteistyökulttuurin edelläkävijä Suomessa. Jäsenaamussa autamme teitä lisäämään yhteistä ymmärrystä ja näkökulmia digitaaliseen yhteistyökulttuuriin: 

  • Itseohjautuvuus ja yhdessäkoordinoituminen  
  • Johtaminen ja yhteistyö 
  • Vuorovaikutuskulttuuri 

Annika Ranta

Piia Aalto

Tilaisuudessa puhuvat Humapilta digitaalisen yhteistyökulttuurin huippuasiantuntija Annika Ranta sekä asiakaskokemusjohtaja Piia Aalto. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Ohjelma

8.45 linjat auki 
klo 9 Tervetulosanat, Tiina Vainio, Turun kauppakamari
Digitaalisen yhteistyökulttuurin ja vuorovaikutuksen rakentaminen liiketoimintaympäristön muuttuessa, Annika Ranta ja Piia Aalto, Humap
Kysymykset 
klo 10 tilaisuus päättyy 

Tiedot

Päivämäärä:
14.1.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy