Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen jäsentilaisuus: koronarahoituksen tilannekatsaus

17.6.2020 klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa kevätkauden viimeiseen virtuaaliseen jäsenaamukahviin! 

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen Elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueen johtaja Timo Metsä-Tokila tulee kertomaan meille koronarahoituksen tilanteen. ELY-keskusken ja Business Finlandin koronarahoitushaku on päättynyt ja kaikki sulkemiseen mennessä tulleet hakemukset käsitellään koronasäännösten mukaan. Lisää tukimuotoja on kuitenkin tulossa. Ravintola-alan tuen haku aukesi kesäkuun alussa ja yritysten kustannustuki on tulossa hakuun Valtionkonttorin kautta myöhemmin kesällä. Maa- ja metsätalouden tuet ovat vielä haettavissa ja lisäksi tiedossa on lisäbudjetti investointeihin ja kansainvälistymiseen. Infon jälkeen verkostoidumme jäsenten kesken ja tutustumme toisiimme. Osallistujamäärästä riippuen jakaannumme pienryhmiin esittäytymään.  

Virtuaaliset jäsenaamukahvit jatkuvat taas elokuussa ja fyysiset jäsentilaisuudet koronatilanteesta riippuen myöhemmin syksyllä. 

Ohjelma:

klo 8.45 linjat auki
klo 9 Koronarahoituksen tilanne yrityksille, Timo Metsä-Tokila, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen Elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueen johtaja
klo 9.15 Kysymykset ja keskustelu
klo 9.30 verkostoitumista, osallistujamäärästä riippuen pienryhmissä tai yhdessä
klo 10 tilaisuus päättyy

Tiedot

Päivämäärä:
17.6.2020
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy