Virtuaalinen jäsentilaisuus: monipaikkaisen työn haasteet

Tervetuloa virtuaaliseen jäsenaamukahviin!

Tässä tilaisuudessa puhumme monipaikkaisesta työstäsen johtamisesta sekä vaikutuksista työhyvinvointiin. Koronarajoituksia aletaan pikkuhiljaa purkaa ja moni on palaamassa toimistolle viimeistään elokuussa. On kuitenkin arvioitu, että etätyö tulee jatkumaan monilla ainakin osa-aikaisesti. Monipaikkainen työ on monelle organisaatiolle pysyvä olotila ja kasvun myötä sekä toimipaikat että asiakkuudet laajentuvat. Tule mukaan jäsentilaisuuteemme kuulemaan:

• Miten rakentaa luottamusta, kun ihmiset työskentelevät eri paikoissa?
  • Miten monipaikkaista työyhteisöä johdetaan?
  • Miten hallita virtuaalista kuormitusta ja lisätä kuulumisen tunnetta?
  • Miten oma työ kannattaa rytmittää ja miten johtaa itseään?
  • Miten erottaa työ ja vapaa-aika?

Asiantuntijoina tilaisuudessa ovat Turun Ammattikorkeakoulun Executive researcher Ursula Hyrkkänen sekä Senior Consultant Ville Valtonen Momentous Cresco Oy:sta.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kauppakamarien jäsenyrityksille.

Tilaisuuden ohjelma:

klo 8.45 linjat auki, tulethan ajoissa paikalle
klo 9 Tilaisuus alkaa
Monipaikkaisen työn johtaminen – Senior Consultant Ville Valtonen Momentous-Cresco
Etätyö ja työhyvinvointi – Executive researcher Ursula Hyrkkänen, Turun AMK
klo 10 tilaisuus päättyy

Puhujat:

FT Ursula Hyrkkänen työskentelee Turun ammattikorkeakoulussa johtavana yliopettajana ja on vastannut Hyvinvointi ja johtajuus tulevaisuuden työssä –tutkimusryhmän toiminnasta, jonka osana hän on johtanut monia mobiilia-, monipaikkaista ja virtuaalia työtä ja työhyvinvointia koskevia projekteja useiden vuosien ajan.  Ursulan työtä tasapainottaa musiikki, tanssi ja liikkuminen luonnossa.

Senior Consultant Ville Valtonen  on toiminut rekrytoinnin, konsultoinnin ja henkilöstöjohdon tehtävissä 1990-luvun alusta lähtien. Valtaosan tästä ajasta hän on toiminut esimies/johtotehtävissä kansainvälisessä teknologiayhtiössä. Vahva kiinnostus johdon ja asiantuntijoiden rooliin yritysten onnistumisen rakentajana on pitänyt yllä Villen motivaatiota alaa kohtaan. Kesällä 2019 Momentoukselle siirtynyt Ville keskittyy suorahakuihin, mutta innostusta riittää myös johdon coachaukseen/työnohjaukseen ja organisaation kehittämiseen. Intohimo merelliseen ja lumiseen maailmaan vie Villen vapaa-aikanaan Suomen ääripäihin, Saaristomerelle ja Lapin laduille.

Tilaisuuden etiketti:

Tule linjoille ajoissa, 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jotta voit vaihtaa kuulumiset ja ennakoida tekniset ongelmat. Vaimenna mikrofonisi ja sulje videokamera esityksen ajaksi. Kommentit ja kysymykset voi puheenvuorojen aikana esittää myös chatin kautta ja puheenvuoroa voi pyytää “raise hand” toiminnolla. Ongelmatilanteessa ota yhteys Tiina Vainioon puh. 050-3212781.

11.8.
Tapahtumaluokka: