Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Virtuaalinen jäsentilaisuus: Rekrytointi ja uusien työntekijöiden perehdytys virtuaalisesti

1.9. klo 09:00 - 10:00

Alkuvuodesta YTK:lle kirkastui, että yritys tarvitsee pian suuren määrän uusia työntekijöitä purkamaan koronatilanteesta aiheutunutta ruuhkaa työttömyyspäivärahahakemuksissa. Kuukauden aikana hakemuksia saapui 30 0000, kun normaalisti niitä tulee noin 45 000 vuodessa. Tähän työmäärään vastatakseen, YTK palkkasi poikkeusolojen ja etätyön keskellä 100 uutta tekijää.  

YTK:n henkilöstöpäällikkö Anne Pihlava tulee kertomaan meille, miten prosessi organisoitiin ja mitä he oppivat tästä. Haasteita riitti myös rekrytointien jälkeen perehdytyksessä, kun koko henkilöstä oli etätöissä. Tule kuulemaan Annen vinkit video- ja puhelinhaastatteluihin sekä etäperehdytykseen! Samalla saat eväitä mahdolliseen toiseen korona-aaltoon varautumiseen tai kansainvälisten työntekijöiden rekrytointiin. 

Ohjelma

klo 8.45 linjat auki, tulethan ajoissa paikalle
klo 9 Tervetulosanat, Turun kauppakamarin yhteyspäällikkö Tiina Vainio
Alustus: Poikkeusolot vaativat poikkeustoimia rekrytoinnissa ja perehdytyksessä, henkilöstöpäällikkö Anne PihlavaYTK
Kommenttipuheenvuoro: Sari-Anne Poikkijoki, Åma Oy
Keskustelua
klo 10 tilaisuus päättyy 

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kauppakamarien jäsenyrityksille.

Tiedot

Päivämäärä:
1.9.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy