Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Virtuaalinen jäsentilaisuus: TOK ja Fafa’s – pienen ja suuren yhteistyö

16.3. klo 09:00 - 10:00

Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoinen tarina kasvavan ravintolaketjun Fafa’sin ja S-ryhmän yhteistyöstä. Tilaisuudessa mukana ovat tänä vuonna 120 vuotta täyttävän Turun Osuuskaupan toimialajohtaja Mikko Eskelinen sekä Fafa`sin toimitusjohtaja Ville MyllyniemiTilaisuudessa kuulemme myös TOK:n kuulumisia Varsinais-Suomessa. Haastattelijana toimii Turun kauppakamarin viestintäpäällikkö Katri Kurkela. 

 S-Ryhmän alueosuuskaupat harjoittavat Fafa`s ravintolaliiketoimintaa useissa kohteissa ympäri SuomeaRavintolat toimivat franchising-periaatteella, eli S-ryhmä maksaa Fafa’sille konseptista, sen tuotemerkin ja reseptien käytöstä. 

Fafa’sin perustaja Doron Karavani etsi kumppania, joka voisi auttaa ketjun laajentamisessa Suomessa ja S-ryhmä tuntui luontevalta kumppanilta. S-ryhmä taas kiinnostui Fafa’sin konseptista. Ketju tarjoaa kasvispainotteista Lähi-idän katuruokaa. 

Franchising on ravintola-alalla suosittu malli. Sitä hyödyntävät maailman suurimpiin kuuluvat pikaruokaketjut, kuten McDonald’s ja Subway. Fafa’sin ja S-ryhmän kumppanuus kääntää asetelman päälaelleen: suomalaisen ravintolakentän jätti päättikin ostaa konseptiosaamisen pienemmältä toimijalta. 

Ohjelma: 

klo 9 Tilaisuuden avaus
TOK ja Fafa’s – yhteistyöTOK:n toimialajohtaja Mikko Eskelinen ja Fafa`sin toimitusjohtaja Ville Myllyniemi
Haastattelijana Katri Kurkela, Turun kauppakamari
Keskustelua
klo 10 tilaisuus päättyy 

Tiedot

Päivämäärä:
16.3.
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -virtuaalitilaisuus

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy