Asiantuntijainfo: Virtuaalinen työsuhdeneuvonta

Onko yritykselläsi tarvetta aloittaa yt-neuvottelut tai lomauttaa henkilöstöä? Tule kuulemaan miten toimenpiteitä työnantajan voi tehdä koronaviruksen aiheuttamien ongelmien välttämiseksi.

Seuraamme myös hallituksen tukipakettia ja päivitämme tästä tuoreimmat kuulumiset.

Kysymyksiin vastaa työsuhdejuristi, asianajaja Juhani Ekuri Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO:sta.

klo 13

Tilaisuuden ohjeistus, yhteyspäällikkö Tiina Vainio, Turun kauppakamari

Yleisimmät kysymykset yt-neuvotteluista ja lomauttamisesta, asianajaja Juhani Ekuri Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO

Kysymykset ja vastaukset, mitä haluat tietää työsuhdeasioista?

Palaute

Klo 14 tilaisuus päättyy