Virtuaalinen valiokuntastartti: Yhdessä uuteen kasvuun

Aloitamme vuoden 2021 valiokuntatyön yhteisellä virtuaalitilaisuudella maanantaina 25.1. klo 14–16. Tilaisuudessa kuulet varsinaissuomalaisten yritysten menestystarinoita sekä vinkkejä valiokuntatyöhön valiokuntien puheenjohtajilta. Saamme vieraaksemme myös TEM:in valtiosihteeri Kimmo Tiilikaisen, joka kertoo ajankohtaisia talouskuulumisia.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja starttaamaan valiokuntavuosi 2021!

klo 14 tilaisuus alkaa

Tervetulosanat, Turun kauppakamarin toimitusjohtaja Kaisa Leiwo

Ajankohtaista Suomen taloudessa, Valtiosihteeri Kimmo TiilikainenTyö- ja Elinkeinoministeriö

Turun kauppakamarin puheenjohtajan tervehdys, Tapani Pullivaratoimitusjohtaja Meyer Turku Oy

Valiokuntatoiminnot 2021, Olli Hakalaedunvalvontapäällikkö, Turun kauppakamari

Videoterveisiä valiokuntien puheenjohtajilta

Menestystarinoita Varsinais-Suomessa – Bayer, varatoimitusjohtaja Peter Essen

Menestystarinoita Varsinais-Suomesta – Amomatic, toimitusjohtaja Pasi Vuorinen

klo 16 tilaisuus päättyy

Tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä verkostoitumaan pienryhmissä. Varaudu pitämään lyhyt hissipuhe: kuka olet ja mitä teet? Ryhmäkeskustelun teemana on ‘Yhdessä uuteen kasvuun’. Miten voit hyödyntää kauppakamarin verkostoa yrityksesi menestymiseen? Mitä tavoitteita sinulla on vuodelle 2021? Miten aiot kasvattaa verkostoasi? Mitä opit koronavuodesta?

25.1.
Tapahtumaluokka: