Voi hyvin etätyössä! -seminaari

Voi hyvin etätyössä! -seminaari

Etätyö on tullut jäädäkseen. Turun kauppakamarin hyvinvointi- ja terveysalan valiokunnan seminaarista saat parhaat vinkit, välineet ja käytännön opit etätyöhön sekä sen johtamiseen.

Tilaisuus on maksuton jäsenille ja toteutetaan Teamsin kautta.

Huom! Seminaarin osallistujille tarjotaan kuukaudeksi maksutta käyttöön Breakpro-sovellus taukoliikuntaan.

Turun kauppakamarin helmikuun 2021 kyselyssä lähes 90 prosenttia yrityksistä oli lisännyt etätyömahdollisuuksia. Yritysten toimitusjohtajat arvioivat työn tehokkuuden nousseen etätyön myötä poikkeustilanteen aikana.
Samalla lähes puolet johtajista arvioi työn kuormittavuuden nousseen ja sosiaalisten kontaktien arvon kasvaneen.

Kauppakamarien huhtikuussa 2021 toteuttamassa kyselyssä etätyön yleistymiseen tulevaisuudessa uskoi 86,3 prosenttia varsinaissuomalaisista yrityksistä ja digitalisaation kasvuun 72,1 prosenttia.

Ajankohtaisseminaarin tarkoituksena onkin tarjota yritysten päättäjille työkaluja työkyvyn johtamiseen.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma:

klo 8.45 Linjat auki

klo 9:00 Tilaisuuden avaus, tervetulosanat
Turun kauppakamarin hyvinvointi- ja terveysalan valiokunnan puheenjohtaja Aki Ahonen, Terveystalo

Taustaa poikkeusolosuhteista: havainnot – mitä on opittu?
Hyvinvoinnin kehittämispäällikkö Ismo Saario, Turun yliopiston hyvinvointipalvelut

Johtajan opit itsensä johtamiseen
hallituksen puheenjohtaja & Turun kauppakamarin varapuheenjohtaja Panu Routila

Toiminnallinen etäharjoitus