Vuoden 2020 koulutuskevään starttitilaisuus

Tule kuulemaan kevään 2020 koulutustarjonnasta sekä siitä, miten siirrät raportointisi digiaikaan ja opit suunnistamaan paremmin omassa dataviidakossasi!

klo 8.30-9    Aamukahvi, jonka aikana koulutuspäällikkö Maria Lindbom kertoo kevään koulutustarjonnasta

klo 9
Kouluttaja, konsultti Arja Kuukkanen Powen Oy:stä kertoo, miten pystyt säästämään työaikaasi käyttämällä Exceliä tehokkaasti. Arja kertoo Microsoftin Excel BI/Power BI-tuotteista tiedolla johtamiseen ja raportoinnin kehittämiseen.

”Excel on loistava työväline raportointiin. Se on parhaimmillaan muiden järjestelmien rinnalla, kun haluat yhdistää tietoja useista eri lähteistä ja saada niistä selkeitä raportteja. Kun rutiinit automatisoidaan Excelin avulla, syntyy välitöntä työajansäästöä.

Koulutus sopii sinulle, joka työssäsi luot raportteja ja yhteenvetoja tilannekatsauksiin ja päätöksentekoon. Haluat löytää isoista datamääristä oleellisen tiedon: trendejä, poikkeamia ja syy-seuraussuhteita. Haluat tuottaa liiketoiminnalle selkeitä raportteja mahdollisimman nopeasti ja esittää tulokset yleisölle vaikuttavasti. ”

Arja Kuukkanen

Tiedolla johtaminen ja raportoinnin kehittäminen

Excel ja Excel BI – maailman käytetyin raportointityökalu.

Power BI –  Microsoftin keihäänkärkituote raportointiin.

klo 10            Tilaisuus päättyy   (maksuton)

HUOM! Samana päivänä 17.1. klo 13-16 Excel PIVOT -koulutus,
katso ohjelma ja ilmoittaudu TÄSTÄ