Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vuoden 2020 koulutuskevään starttitilaisuus

17.1. klo 08:30 - 10:00

Tule kuulemaan kevään 2020 koulutustarjonnasta sekä siitä, miten siirrät raportointisi digiaikaan ja opit suunnistamaan paremmin omassa dataviidakossasi!


klo 8.30-9    Aamukahvi, jonka aikana koulutuspäällikkö Maria Lindbom kertoo kevään koulutustarjonnasta

klo 9
Kouluttaja, konsultti Arja Kuukkanen Powen Oy:stä kertoo, miten pystyt säästämään työaikaasi käyttämällä Exceliä tehokkaasti. Arja kertoo Microsoftin Excel BI/Power BI-tuotteista tiedolla johtamiseen ja raportoinnin kehittämiseen.

”Excel on loistava työväline raportointiin. Se on parhaimmillaan muiden järjestelmien rinnalla, kun haluat yhdistää tietoja useista eri lähteistä ja saada niistä selkeitä raportteja. Kun rutiinit automatisoidaan Excelin avulla, syntyy välitöntä työajansäästöä.

Koulutus sopii sinulle, joka työssäsi luot raportteja ja yhteenvetoja tilannekatsauksiin ja päätöksentekoon. Haluat löytää isoista datamääristä oleellisen tiedon: trendejä, poikkeamia ja syy-seuraussuhteita. Haluat tuottaa liiketoiminnalle selkeitä raportteja mahdollisimman nopeasti ja esittää tulokset yleisölle vaikuttavasti. ”

Arja Kuukkanen

Tiedolla johtaminen ja raportoinnin kehittäminen

Excel ja Excel BI – maailman käytetyin raportointityökalu.

Power BI –  Microsoftin keihäänkärkituote raportointiin.

klo 10            Tilaisuus päättyy   (maksuton)


HUOM! Samana päivänä 17.1. klo 13-16 Excel PIVOT -koulutus,
katso ohjelma ja ilmoittaudu TÄSTÄ

Järjestäjä

Turun kauppakamarin koulutus
Puhelin:
02 274 3411
Sähköposti:
koulutus@turku.chamber.fi

Tapahtumapaikka

Turun kauppakamari
Puolalankatu 1
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
02 2743 400

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy