WAKE-UP TALKS: Älykaupunki käytännössä

Lämpimästi tervetuloa Salon kauppakamariosaston järjestämään WAKE-UP TALKS -tilaisuuteen keskiviikkona 30.1.2019 klo 8:30.

Tilaisuudessa Lounea Oy:n Veli-Matti Viitanen ja Riku Päärni perehdyttävät meidät aiheeseen Älykaupunki käytännössä.

WAKE-UP TALKS aloitetaan aamukahvilla, joka nautitaan Lounea Oy:n tiloissa osoitteessa Tehdaskatu 6, 4.krs, Salo.

Lisätietoja tilaisuudesta:
Asiamies Annariina Aalto
Salon kauppakamariosasto
annariina.aalto@kauppakamari.fi

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 25.1.2019 mennessä.

30.1.
Tapahtumaluokka: