WAKE-UP TALKS: Uusi ammatillinen koulutus työelämän palveluksessa

Lämpimästi tervetuloa Salon kauppakamariosaston järjestämään WAKE-UP TALKS -tilaisuuteen keskiviikkona 8.5. klo 8:30–10:00.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta ”Uusi ammatillinen koulutus työelämän palveluksessa” Salon seudun ammattiopiston Elina Korkeaojan ja Mika Rautiaisen johdolla.

WAKEWAKE -UP TALKS aloitetaan aamukahvilla, joka nautitaan Salon seudun ammattiopiston tiloissa osoitteessa Hyvoninkatu 1, tila H1071, Salo.

8.5.
Tapahtumaluokka: