Webinaari: Controller Excel

Koulutus sopii kaikille, jotka käyttävät aktiivisesti Exceliä työssään ja ovat kiinnostuneita raportoinnin mahdollisuuksista ja kehittämisestä – erityisesti controllereille, talousjohtajille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille, taloushallinnon ammattilaisille ja raportoinnista vastaaville.

Osaaminen ajantasalle! Päätöksenteko vaatii tietoa, jonka pitää olla oikeassa muodossa, luotettavaa ja selkeästi esitetty. Raportointijärjestelmien tuottamien raporttien lisäksi controllerit haluavat tehdä omaa analysointia.

Yhdelle työkalulla, Excelillä, voit yhdistää dataa eri järjestelmistä, tehdä yhteenvedot ja visualisoinnin. Ketterät ja modernit Excelin raportointiominaisuudet auttavat tuottamaan luotettavia ja informatiivisia raportteja, mittareita ja dashboardeja. Koulutus tarjoaa eväät raportoinnin tuottamiseen liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

• TALOUSHALLINNON AINEISTON TUONTI JA HALLINTA
      * Taloushallinnon järjestelmästä haettu aineisto
      * Työkalut tuodun datan muokkaamiseen
    • RAPORTOINTI JA YHTEENVEDOT PIVOTILLA
      * Pivot-raportin luominen ja muokkaaminen
      * Pivot-raportin laskutoimitukset
      * Osittaja ja kaavio
      * Pivot-raportin päivittäminen
    • TALOUSHALLINNON AINEISTOJEN YHDISTÄMINEN
      * Eri aineistojen yhdistäminen, esimerkiksi tilikartta, organisaatiokartta, tapahtumat
      * Tietomallin käyttö, PowerPivotin esittely
    • VISUAALISUUS
      * Lukujen havainnollistaminen: liikennemerkit, värisymbolit, kaaviot
      * Esittäminen ja PowerPoint, SmartArt-grafiikka

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:
Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen pe 15.11.  klo 12.00 mennessä

18.11.