Webinaari: Excel jatkokurssi

Päivitä osaamisesi ajantasalle! Excelin uusiin versioihin on tullut paljon uusia ominaisuuksia. Päätöksenteko vaatii luotettavaa, selkeästi esitettyä ja oikeassa muodossa olevaa tietoa.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Koulutus soveltuu sinulle, joka haet muista järjestelmistä aineistoja, muokkaat ja yhdistät niitä sekä haet niistä oleellista tietoa. Haluat säästää aikaa ja kätevästi käsitellä isoja aineistoja Excelin helppojen ominaisuuksien avulla. Koulutuksesta saat kattavan paketin aineiston käsittelyyn liittyvistä työkaluista ja paljon muita aikaa säästäviä vinkkejä, joiden avulla saat varmuutta Excelin käyttöön.

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

• Minkälaista aineistoa voidaan Excelillä käsitellä?
  • Kuinka tuon aineistoa Exceliin?
  • Kuinka muokkaan ja siivoan aineistoa?
  • Mitä hyötyä on taulukko-toiminnosta?
  • Kuinka yhdistän, lajittelen ja suodatan taulukkoja?
  • Katsaus Excelin Pivot-raportointiin

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta:
koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen pe 30.8. klo 12.00 mennessä

2.9.