Webinaari: Excel makrot

19.11.2018 klo 13:00 - 14:30

Usein käytetyt toimenpiteet voidaan koostaa makroksi ja ne voidaan suorittaa yhdellä komennolla​. Koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia automatisoimaan rutiinitöitä ja tehostaa työskentelyä.

Makrojen nauhoittaminen on helppo oppia. VBA-koodia opetellaan myös kirjoittamaan. Sen lisäksi opetellaan tekemään makropainike. Tutkitaan myös VBA-makrokoodia esimerkkien avulla.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat selkeät ohjeet ja osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Verkkokoulutuksessa käydään läpi:

• Mihin makroja voidaan hyödyntää?
  • Mitä otan huomioon, kun suunnittelen makron?
  • Kuinka tallennan makron?
  • Kuinka makroa voi testata, muokata, suorittaa?
  • 5 raportointimakroa – esittely

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu: Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 95 € + alv 24 %, normaalihinta 125 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoja koulutuksesta: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: pe 16.11. klo 15.00 mennessä

19.11.2018