Webinaari: Excel peruskurssi

Päivitä osaamisesi ajantasalle! Excelin uusiin versioihin on tullut paljon uusia ominaisuuksia. Päätöksenteko vaatii luotettavaa, selkeästi esitettyä ja oikeassa muodossa olevaa tietoa.

Verkkokoulutuspaketista saat tuhdit eväät arjen työkalujen hyödyntämiseen. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.

Live-verkkokoulutuksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Koulutus sopii erittäin hyvin Excel-taulukkolaskentaa käyttäville henkilöille, jotka haluavat saada varmuutta Excelin peruskäyttöön. Oikein käytettynä Excel on mahtava työkalu!

Verkkokoulutuksessa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

Mitä tulee huomioida, kun luon Excel-taulukon tai käytän valmista taulukkoa?

• Taulukon luominen ja muokkaaminen
    • Tiedon tyypit (luku, teksti, päivämäärä)
    • Työkirjan/taulukon tallentaminen, kopiointi ja siirtäminen
    • Tulostusasetukset ja tulostaminen

Miten hyödynnän sujuvasti peruskaavoja ja funktioita?

• Kaavan luominen, kopiointi, tarkistaminen
    • Suora ja suhteellinen viittaus
    • Helpot lasku- ja tekstifunktiot

Kuinka lajittelen ja suodatan tärkeät tiedot isosta aineistosta?

• Lajittelu, Pikasuodatus
    • Pivot-raportoinnin esittely

Kouluttajina toimivat asiantuntijat Powen Oy:ltä. Powen Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office -tuotteiden kouluttamisesta, konsultoinnista ja projekteista.

Osallistumismaksu:

Turun kauppakamarin jäsenetuhinta 120 € + alv 24 %, normaalihinta 190 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa koulutuksesta: koulutuspäällikkö Maria Lindbom, puh. 050 5730 370 tai maria.lindbom@kauppakamari.fi

Ilmoittautuminen: pe 23.8. klo 12.00 mennessä

26.8.